طرز تهیه کیک سیب دارچینی

Posted in کیک شیرینی شکلات

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Rating 4.07 (15 Votes)
طرز تهیه کیک سیب دارچینی - 4.1 out of 5 based on 15 votes

 

با طرز تهیه کیک سیب دارچینی با ما همراه شوید .روش تهیه این کیک بسیار ساده است ابتدا با مواد لازم برای پخت کیک سیب 

طرز تهیه کیک سیب دارچینی

دارچینی آشنا می شویم سپس مراحل پخت کیک را با دقت انجام دهید تا به نتیجه دلخواه و مناسب از کیک پزی تان برسید 

مواد لازم برای پخت کیک سیب دارچینی

سیب: ۳ تا رسیده و بزرگ
آرد: یک پیمانه
بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
شکر: نصف پیمانه
تخم مرغ: ۲ تا
دارچین: ۱قاشق غذاخوری
شیر: نصف لیوان .. اختیاری ..
روغن گیاهی: نصف پیمانه

روش تهیه کیک سیب دارچینی

اول از همه سیب ها رو پوست بکنید و بعد نصف کنید و وسطش رو خارج کنید. بعد هر کدومو از طول به چند قسمت تقسیم کنید. توی یه ظرف بزرگ بریزید دارچین رو بینشون بریزید و خووب خوب هم بزنید.
فر رو روی ۱۹۰ درجه تنظیم کنید تا گرم شه.
حالا توی یه ظرف روغن و شکر رو بریزید هم بزنید.تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کنید و با همزن بزنید تا پف کنه. میتونید شیر رو همین جا اضافه کنید.
آرد و بیکینگ پودر رو الک کنید و هم بزنید. توی قالب رو چرب کنید و یکم آرد هم بریزید و مایه کیک رو توش بریزید.
بعد سیبها رو روش بچینید.
وقتی کامل شد، به مدت ۳۰ دقیقه توی فر بگذارید و بعدش هم ۱۰ دقیقه صبر کنید و برش بدید. و با بستنی سرو کنید.