کیک کره ای با کاکائو و روکش شکلاتی

Posted in کیک شیرینی شکلات

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Rating 5.00 (5 Votes)
کیک کره ای با کاکائو و روکش شکلاتی - 5.0 out of 5 based on 5 votes

مواد لازم برای پخت کیک کره ای با کاکائو و روکش شکلاتیطرز تهیه  کیک کره ای با کاکائو و روکش شکلاتی
كره 185 گرم
 شكر 165 گرم
 تخم‌مرغ سه عدد
 آرد 225 گرم
 بيكينگ پودر دو قاشق چايخوري
 پودر كاكائو 35 گرم
 شير 125 ميلي‌ليتر


طرز تهیه  کیک کره ای با کاکائو و روکش شکلاتی
قالب گرد 23 سانتي‌متري را چرب كرده  و با كاغذ روغني مي‌پوشانيم. تمام مواد را به دماي محيط رسانده، درون كاسه ريخته و با دور كند همزن مي‌زنيم تا مواد با هم مخلوط شوند. مواد را 8 الي 10 دقيقه با دور تند همزن مي‌زنيم تا صاف و يك‌دست شده و مواد كرم رنگ شوند، سپس مواد را درون قالب ريخته و در فري كه با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم، به مدت يك ساعت قرار مي‌دهيم تا كيك پخته شود. بعد از پخت، پنج دقيقه صبر كرده، سپس روي پنجره سيمي خنك نموده و با سس شكلاتي تزيين و سرو مي‌كنيم.

مواد لازم براي رويه شكلاتي
 كره  45 گرم
 آب  دو قاشق سوپخوري
 پودر قند 120 گرم
 پودر كاكائو دو قاشق سوپخوري
 خامه فرم گرفته 150 گرم
 شكر 30 گرم


طرز تهيه رويه شكلاتی
كره، آب و شكر را در ظرفي ريخته و روي حرارت مي‌گذاريم تا شكر حل شود. پودر كاكائو و پودر قند را مخلوط كرده، به تدريج به كره و شكر ذوب شده اضافه نموده و هم مي‌زنيم. سپس مواد را درون يخچال مي‌گذاريم تا غليظ شود. كرم خنك شده را با خامه فرم گرفته شده، مخلوط نموده و روي کیک مي‌ريزيم.