طرز تهيه كته تره با ماهي تيلاپيا

طرز تهيه كته تره با ماهي تيلاپيا

مواد لازم:

  •   برنج: سه پیمانه معادل 600 گرم
  •   تره: 500 گرم
  •   قرص استاک گوشت: یک عدد
  •   کره: 50 گرم
  •   ماهی تیلاپیا: یک کیلو
  •   کره برای سرخ کردن: به‌میزان لازم
  •   ادویه مخصوص مرغ و ماهی: یک قاشق غذاخوری
  •   آرد سفید: به میزان لازم
  •   خامه: 250 گرم
  •   پودرسیر: نصف قاشق چای‌خوری
  •   پودرگردو: به میزان دلخواه


روش تهیه: 

1. ابتدا برنج را پس از شستن و خیساندن با چهارونیم پیمانه آب می‌جوشانیم، در اواسط جوشیدن برنج، تره را به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم آب برنج کاملا کشیده شود در ظرف‌های تک‌نفره یا یک قابلمه بزرگ برنج را کشیده، فشرده کرده و دم می‌کنیم. 

2. گر بخواهیم داخل قالب‌های تک‌نفره درست کنیم روی برنج فویل کشیده و آن را در فر دم می‌کنیم. 

3. ابتدا ماهی‌ها را با ادویه مرغ و ماهی طعم‌دار کرده کمی آرد روی آن می‌پاشیم و با کره آرام سرخ می‌کنیم. 

4. درنهایت خامه، پودرسیر  و پودرگردو را روی ماهی داخل تابه می‌ریزیم وقتی دو جوش خورد و کمی غلیظ شد کته را دمر کرده و تکه‌های ماهی را روی آن سرو می‌کنیم.
2 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (1 Vote)
GRID LIST
موفقیت
گنج
طلاق
شوهرداری
ازدواج
Tuesday, 14 May 2024
الثلاثاء, ۰۶ ذو القعدة ۱۴۴۵
سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳

Please publish modules in offcanvas position.