طرز تهیه موساکا غذای یونانی

طرز تهیه یک غذای یونانی مناسب برای 4 نفر ابتدا مواد لازم :موساکا غذای یونانی


بادمجان 800 گرم
گوشت چرخ کرده 250 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط 1 عدد، رنده یا ریز خرد شده
آویشن 1 قاشق چای‌خوری
پودر تخم گشنیز1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل  به مقدار لازم
فلفل دلمه کوچک 1 عدد، ریز شده (به دلخواه)
ماست  دو سوم پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
پنیر پیتزا 100 گرم
طرز تهیه:
مرحله 1 – بادمجان‌ها را شسته، پوست گرفته و حلقه حلقه کرده، سپس سرخ کنید. بعد از سرخ کردن آن‌ها را در آبکش گذاشته و یا روی کاغذ مخصوص آشپزخانه قرار داده تا روغن اضافی آن گرفته شود.


مرحله 2 – در تابه ای کمی کره یا روغن ریخته و پیاز را به آن افزوده، تفت دهید.
مرحله 3 – گوشت را به پیاز افزوده و تفت داده تا رنگ آن عوض شود، سپس آویشن، پودر تخم گشنیز، نمک و فلفل را اضافه کنید.
مرحله 4 – رب را به مخلوط گوشت افزوده و با حرارت ملایم تفت دهید تا گوشت پخته شود، در صورت نیاز کمی آب به مخلوط افزوده و اجازه دهید پخته شود. (در صورت استفاده از فلفل دلمه در این مرحله اضافه کنید)
مرحله 5 – نیمی از بادمجان‌ها را در ظرف مورد نظر و مخصوص فر چیده، مایه گوشتی آماده شده را روی بادمجان‌ها پخش کنید و مابقی بادمجان‌ها را روی گوشت قرار دهید.
مرحله 6 – تخم مرغ و ماست را مخلوط کرده، روی مواد بریزید و در نهایت با پنیر پیتزا روی مواد را بپوشانید.
مرحله 7 – ظرف را در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید و سپس گرم سرو نمایید.

1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
GRID LIST
موفقیت
گنج
طلاق
شوهرداری
ازدواج
Monday, 16 September 2019
الإثنين, ۱۶ محرّم ۱۴۴۱
دوشنبه, ۲۵ شهریور ۱۳۹۸

Please publish modules in offcanvas position.