طرز تهیه موساکا غذای یونانی

طرز تهیه یک غذای یونانی مناسب برای 4 نفر ابتدا مواد لازم :موساکا غذای یونانی


بادمجان 800 گرم
گوشت چرخ کرده 250 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط 1 عدد، رنده یا ریز خرد شده
آویشن 1 قاشق چای‌خوری
پودر تخم گشنیز1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل  به مقدار لازم
فلفل دلمه کوچک 1 عدد، ریز شده (به دلخواه)
ماست  دو سوم پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
پنیر پیتزا 100 گرم
طرز تهیه:
مرحله 1 – بادمجان‌ها را شسته، پوست گرفته و حلقه حلقه کرده، سپس سرخ کنید. بعد از سرخ کردن آن‌ها را در آبکش گذاشته و یا روی کاغذ مخصوص آشپزخانه قرار داده تا روغن اضافی آن گرفته شود.


مرحله 2 – در تابه ای کمی کره یا روغن ریخته و پیاز را به آن افزوده، تفت دهید.
مرحله 3 – گوشت را به پیاز افزوده و تفت داده تا رنگ آن عوض شود، سپس آویشن، پودر تخم گشنیز، نمک و فلفل را اضافه کنید.
مرحله 4 – رب را به مخلوط گوشت افزوده و با حرارت ملایم تفت دهید تا گوشت پخته شود، در صورت نیاز کمی آب به مخلوط افزوده و اجازه دهید پخته شود. (در صورت استفاده از فلفل دلمه در این مرحله اضافه کنید)
مرحله 5 – نیمی از بادمجان‌ها را در ظرف مورد نظر و مخصوص فر چیده، مایه گوشتی آماده شده را روی بادمجان‌ها پخش کنید و مابقی بادمجان‌ها را روی گوشت قرار دهید.
مرحله 6 – تخم مرغ و ماست را مخلوط کرده، روی مواد بریزید و در نهایت با پنیر پیتزا روی مواد را بپوشانید.
مرحله 7 – ظرف را در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید و سپس گرم سرو نمایید.

1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

آموزش آشپزی

دلمه برگ مو

دستور تهیه دلمه برگ مو یونانی

600 گرم گوشت چرخ کرده گاو یا بوقلمونیک عدد پیاز ریز شدهنصف فنجان برنج خامنمک و فلفلیک قاشق سوپ خوری نعنایک قاشق سوپ خوری جعفرییک عدد تخم مرغ زده شدهیک فنجان گوجه فرنگی…
GRID LIST
موفقیت
گنج
طلاق
شوهرداری
ازدواج
Monday, 27 May 2019
الإثنين, ۲۲ رمضان ۱۴۴۰
دوشنبه, ۰۶ خرداد ۱۳۹۸
Copyright © 2009 - 2018 Designed By GOYDA. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.