طرز تهیه پای اسفناج روسی

اسفناج  250 گرم تفت خوردهپای اسفناج روسی
پنیر فتا  125 گرم رنده شده
پنیر ریگوتا یا گودا  100 گرم 2/1 پیمانه، رنده شده
روغن زیتون  2 قاشق غذاخوری
پیاز 2/1 عدد ریز رنده شده
قارچ کوچک 3 عدد ریز خردشده
تخم مرغ بزرگ 2 عدد زده شده
پودر جوزهندی 1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه 2/1 قاشق چایخوری
کنجد 1 قاشق غذاخوری
خمیر فیلو  8 ورق
روغن یا کره ذوب شده= مقداری
طرز تهیه:
ابتدا فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود. سپس روغن را داغ کرده و پیاز و قارچ را تفت می دهیم تا طلائی شده و کنار می گذاریم تا خنک شود. بعد از اینکه خنک شد با اسفناج، پنیر، تخم مرغ، جوزهندی و فلفل مخلوط می کنیم. سپس 4 ورق خمیر فیلو را در یک قالب گرد پای پهن می کنیم و روی هر ورقه را با کره یا روغن ذوب شده چرب می کنیم. بعد اطراف اضافه از قالب بیرون زده را با چاقو می بریم. سپس مواد آماده شده مخلوط اسفناج را روی خمیرها داخل قالب پای می ریزیم و سپس 4 ورقه باقی مانده خیر فیلو را روی مواد پهن کرده و بین و روی هر ورق خمیر را با کره یا روغن چرب می کنیم. در آخر روی لایه آخر سفیده تخم مرغ زده شده مالیده و روی آن کنجد می پاشیم. سپس پای را به مدت 20 الی 25 دقیقه در فر می گذاریم تا طلائی شود.

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

آموزش آشپزی

دلمه برگ مو

دستور تهیه دلمه برگ مو یونانی

600 گرم گوشت چرخ کرده گاو یا بوقلمونیک عدد پیاز ریز شدهنصف فنجان برنج خامنمک و فلفلیک قاشق سوپ خوری نعنایک قاشق سوپ خوری جعفرییک عدد تخم مرغ زده شدهیک فنجان گوجه فرنگی…
GRID LIST
موفقیت
گنج
طلاق
شوهرداری
ازدواج
Wednesday, 23 January 2019
الأربعاء, ۱۶ جمادى الأولى ۱۴۴۰
چهارشنبه, ۰۳ بهمن ۱۳۹۷
Copyright © 2009 - 2018 Designed By GOYDA. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.