طرز تهیه آش دوغ ترکی درجه یک

 طرز تهیه آش دوغیکی از خوش طعم ترین آش های ایرانی آش دوغ است که به خاطر طعم متفاوتش طرفداران پرو پا قرصی دارد از جمله خود من که عاشقشم مخصوصا  اگرکمی ترش تر باشه. پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید و لذت ببرید   

اگر دوست دارید همه فوت آشپزی در مورد پختن آش دوغ رو یاد بگیرین حتما با ما همراه باشین 
  
مواد لازم  برای ۸ نفر
دوغ ۴ لیتر
 سبزی ۵۰۰ گرم
 آرد برنج یک دوم پیمانه
 برنج سه چهارم پیمانه
 سیر یک دوم بوته (در صورت تمایل)
 تخم مرغ یک تا ۲ عدد
 گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
 پیاز یک عدد
 نخود پخته (نخود آبگوشتی) یک پیمانه
 نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

روش تهیه آش دوغ با سیر 

* برنج را خیس کنید، گوشت را همراه با پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و به صورت کوفته ریزه در آورده و سرخ کنید و کنار بگذارید.
* یک قابلمه که گنجایش مواد را داشته باشد آماده کنید. آب برنج را خالی کرده و برنج را با دست خرد کنید تا به صورت خرده برنج در آید.
* برنج خام خرد شده، آرد برنج و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و با کمی دوغ هم بزنید تا یک دست شود و تمام دوغ را به قابلمه اضافه کنید.
* ظرف آش را روی اجاق بگذارید و از ابتدا شروع به هم زدن آش به صورت متوالی و پشت سر هم کنید.
* آن قدر آش را روی حرارت هم بزنید تا دوغ به جوش بیاید. سبزی را اضافه کرده و از هم زدن آش دست بکشید و منتظر شوید تا آش به غلظت مناسب برسد.
* در صورت تمایل نخود و کوفته ریزه را اضافه کنید و چند عدد از آن‌ها را برای تزیین آش کنار بگذارید. فلفل و نمک آش را اندازه کنید و در ظرف سرو بریزید
نکات
- به دلیل آن که آش به هم زدن زیاد نیاز دارد بهتر است از قابلمه تفلون استفاده نکنید.
- این دستور ۴۰۰ گرم کربوهیدرات، ۲۶۰ گرم پروتئین، ۱۲۵ گرم چربی و ۲۵۸۸ کیلو کالری انرژی دارد.
 
3.875 1 1 1 1 1 Rating 3.88 (24 Votes)
GRID LIST
موفقیت
گنج
طلاق
شوهرداری
ازدواج
Monday, 20 May 2024
الإثنين, ۱۲ ذو القعدة ۱۴۴۵
دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

Please publish modules in offcanvas position.