طرز تهیه عناب ترش یک ترشی متفاوت

 

ترشی عناب یکی از متفوت ترین ترشی هاست می توانید امتحان کنید !؟این ترشی باید برای حفظ کیفیت در یخچال نگهداری شود 

ترشی عناب

. دقت کنید این ترشی نباید زیاد غلیظ باشد و یا آبکی باشد تا بهترین کیفیت را داشته باشد
 
مواد لازم:
  عناب: 300 گرم
  آب: به مقدار لازم
  آب لیموی تازه: یك‌دوم پیمانه
  رب گوجه‌فرنگی‌: 3 قاشق غذاخوری
  سركه سفید یا قرمز: نیم لیتر
  شكر قهوه‌ای: 3 قاشق غذاخوری
  نعناع خشك: 2 قاشق غذاخوری
  نمك: یك قاشق چای‌خوری
  فلفل سیاه پودرشده: یك قاشق چای‌خوری
روش تهیه:
- عناب را داخل ظرف بریزید و آب‌لیمو را به همراه مقداری آب روی آن بریزید و با یك قاشق عناب را طوری هم بزنید كه كاملا زیر و رو شود.
- یك وزنه سنگین روی عناب‌ها بگذارید تا همه آنها كاملا داخل آب فرو‌برود و خیس بخورد. به مدت 3 تا 4 ساعت اجازه بدهید عناب‌ها در این حالت باقی بماند.
- سپس عناب را داخل آبكش ریخته و زیر شیر آب سرد كاملا بشویید.
- در این مرحله سركه را داخل قابلمه بریزید و شكر را هم به آن اضافه كنید. رب گوجه‌فرنگی هم در همین مرحله اضافه می‌شود. 
- گاز را روشن كنید و وقتی كه این تركیب كاملا به جوش آمد اجازه دهید به مدت 10 ثانیه چند قل بزند تا بوی خامی رب گرفته شود.
- در این مرحله عناب‌ها را اضافه كنید و اجازه بدهید همراه بقیه تركیب 2 تا 3 دقیقه بجوشد سپس حرارت را خاموش كنید.
- بعد از اینكه ترشی شما نیمه‌سرد و به قول معروف ولرم شد، نعناع، نمك و فلفل را اضافه كنید.
نکته:
به غلظت این ترشی توجه كنید. این ترشی زمانی تكمیل خواهد شد كه نه خیلی آبكی باشد و نه خیلی غلیظ.این ترشی همیشه باید داخل یخچال نگهداری شود
5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (6 Votes)

آموزش آشپزی

دلمه برگ مو

دستور تهیه دلمه برگ مو یونانی

600 گرم گوشت چرخ کرده گاو یا بوقلمونیک عدد پیاز ریز شدهنصف فنجان برنج خامنمک و فلفلیک قاشق سوپ خوری نعنایک قاشق سوپ خوری جعفرییک عدد تخم مرغ زده شدهیک فنجان گوجه فرنگی…
GRID LIST
موفقیت
گنج
طلاق
شوهرداری
ازدواج
Friday, 22 March 2019
الجمعة, ۱۵ رجب ۱۴۴۰
جمعه, ۰۲ فروردین ۱۳۹۸
Copyright © 2009 - 2018 Designed By GOYDA. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.