طرز تهیه دلمه بادمجان درجه یک " دلما آذری "

 

در این نوبت روش پخت دلمه بادمجون آذری رو باهم مرور میکنیم . این غذا بسیار خوش خوراکه و با تهیه اون مطمئنا دوباره 

طرز تهیه دلمه

سراغش خواهید رفت برای شروع
مواد لازم برای تهیه دلمه بادمجون خوشمزه رو یادداشت کنید.
مواد لازم 
بادمجان دلمه ای متوسط     ۶ عدد
سبزی دلمه ای       نیم کیلو
آبگوشت        یک فنجان
رب گوجه فرنگی       ۱ قاشق سوپخوری
گوشت چرخ شده      نیم کیلو
برنج نیم پز     یک فنجان
آب گوجه فرنگی     ۳ فنجان
پیاز سرخ شده      به مقدار لازم
آب لیمو یا نارنج به قدرکافی     به قدرکافی
نمک و فلفل     به مقدار لازم

طرز تهیه دلمه دلمه

 گوشت را با ۳ قاشق سوپخوری روغن، کمی تفت می دهیم تا به روغن بیفتد. سبزی دلمه ای شامل : تره، جعفری، مرزه، ترخون، شوید و پیازچه است. آنها را خرد می کنیم و به گوشت می افزاییم و کمی هم می زنیم تا با گوشت کمی سرخ شوند. پیاز سرخ شده ، رب گوجه فرنگی، برنج، آب لیمو، نمک و فلفل را اضافه می کنیم و آنها را با گوشت و سبزی تفت می دهیم و یک فنجان آب گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم تا دو سه جوش بزند و آماده شود.
 بادنجان ها را شسته و قسمت کلاهک سر آنها را با برس می شوییم. قسمت کلاهک دار را به صورت دایره وار با چاقو می بریم. داخل بادنجان ها را با قاشق کوچک خالی می کنیم، طوری که دیواره و ته آن به قطر ۵/۱ تا ۲ سانتی متر باقی بماند. داخل بادنجان ها کمی آب نمک می ریزیم و آنها را چند دقیقه ای در آبکش برمی گردانیم. سپس داخل آنها را با مایع گوشتی پر کرده و در قابلمه مناسبی ردیف می چینیم. سر بادنجان ها را هم در قابلمه قرار می دهیم تا بپزند. دلمه ها را با ۲ فنجان آب گوجه فرنگی و یک فنجان آبگوشت، روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزند، ولی له نشوند ( در صورت تمایل می توانیم قبل از پخت کمی آنها را سرخ کنیم ). اگر دلمه ها با این مقدار آب نپختند، می توانیم مقداری آب به دلمه ها اضافه کنیم، تا خوب بپزند و به اندازه یک دوم فنجان سس آن باقی بماند. دلمه ها را پس از آماده شدن در دیس قرار داده، کلاهک را روی دلمه ها قرار می دهیم وسس را روی آنها می ریزیم.
 برای تزئین این دلمه می توانیم، چند عدد دلمه فلفل  را در اطراف دیس قرار دهیم. این دلمه را معمولاً با سس ماست سرو می کنند.
دلمه یکی از اصیل ترین غذاهای آذری می باشد و معمولاً برای سرو دلمه ها از سس ماست استفاده می کنند دلمه یا دُلما به زبان آذری یعنی ” چیزی که پیچیده شود 
5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (3 Votes)

آموزش آشپزی

دلمه برگ مو

دستور تهیه دلمه برگ مو یونانی

600 گرم گوشت چرخ کرده گاو یا بوقلمونیک عدد پیاز ریز شدهنصف فنجان برنج خامنمک و فلفلیک قاشق سوپ خوری نعنایک قاشق سوپ خوری جعفرییک عدد تخم مرغ زده شدهیک فنجان گوجه فرنگی…
GRID LIST
موفقیت
گنج
طلاق
شوهرداری
ازدواج
Saturday, 25 May 2019
السبت, ۲۰ رمضان ۱۴۴۰
شنبه, ۰۴ خرداد ۱۳۹۸
Copyright © 2009 - 2018 Designed By GOYDA. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.