طرز تهيه خاگينه سنتي با هويج

طرز تهيه خاگينه سنتي با هويج

خاگینه یکی از غذاهای سنتی ایران است.


مواد لازم برای خاگینه هویج :

 هویج متوسط پوست گرفته و رنده یا پوره شده 4 عدد
تخم مرغ 4 تا 5 عدد
بادام خرد شده یک پیمانه
 پودر پسته یا نارگیل  نصف پیمانه
دارچین 2 قاشق مرباخوری
روغن به مقدار لازم

 

مواد لازم برای شربت خاگینه :

شکر یک پیمانه
 آب  دو پیمانه
 آب لیمو  یک قاشق غذاخوری
زعفران آب شده یک قاشق غذاخوری


طرز تهیه خاگینه هویج :

در ظرف مناسب تخم مرغ ها را بشکنید و با چنگال هم بزنید تا کاملا زرده و سفیده مخلوط شود.
هویج های رنده شده را به تخم مرغ ها اضافه کنید.
در تابه ای مستطیل شکل روغن را اضافه کنید؛ سپس مخلوط هویج و تخم مرغ را اضافه کنید و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. بعد از چند دقیقه خاگینه را از فر درآورید .


خاگینه را رول کنید ( یا به شکل مستطیل برش بزنید) و از شربت آماده شده روی آن بریزید و آن را برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگر در فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا شربت جذب خاگینه شود، آن را از فر درآورید و با پودر پسته یا نارگیل ، دارچین و بادام تزیین کنید.

طرز تهیه شربت خاگینه هویج :
شکر و آب را در قابلمه به جوش بیاورید سپس حرارت را کم کنید تا شربت قوام پیدا کند. آب لیمو و زعفران را اضافه کنید و اجازه دهید چند جوش بزند. سپس از روی حرارت بردارید.

منبع : khorasannews.com

1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

آموزش آشپزی

دلمه برگ مو

دستور تهیه دلمه برگ مو یونانی

600 گرم گوشت چرخ کرده گاو یا بوقلمونیک عدد پیاز ریز شدهنصف فنجان برنج خامنمک و فلفلیک قاشق سوپ خوری نعنایک قاشق سوپ خوری جعفرییک عدد تخم مرغ زده شدهیک فنجان گوجه فرنگی…
GRID LIST
موفقیت
گنج
طلاق
شوهرداری
ازدواج
Saturday, 25 May 2019
السبت, ۲۰ رمضان ۱۴۴۰
شنبه, ۰۴ خرداد ۱۳۹۸
Copyright © 2009 - 2018 Designed By GOYDA. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.