طرز تهیه میگو سوخاری با اسفناج

موادلازم:
میگو 12 عدد
آرد سوخاری و شیر از هر کدام نصف پیمانه پنیر پارمسان=1/4 پیمانه
زردچوبه و نمک و پودر زنجبیل از هر کدام نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز و فلفل سیاه از هر کدام 1/4قاشق چایخوری
تخم‌مرغ یك عدد
اسفناج 20 برگ كامل (100 گرم)
آرد  یك قاشق چایخوری
روغن زیتون یك قاشق سوپخوری
طرز تهیه میگو سوخاری با اسفناج
میگوها را شسته و پاك می‌كنیم. آرد سوخاری، پنیر، زردچوبه، نمك و فلفل قرمز را با هم مخلوط می‌كنیم.

تخم‌مرغ را با چنگال هم زده ابتدا میگو را در تخم‌مرغ و بعد در آرد سوخاری غلتانده و دوباره این كار را تكرار می‌كنیم. سپس به مدت هفت دقیقه در روغن فراوان سرخ می‌نماییم. میگوها را روی دستمال آشپزخانه می‌گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. اسفناج و شیر را روی حرارت می‌گذاریم قبل از گرم شدن، آرد پاشیده تا دو، سه دقیقه جوش بخورد. پودر زنجبیل و فلفل زده و از روی حرارت بر می‌داریم. روغن‌زیتون را اضافه كرده اسفناج را در ظرف سرو می‌گذاریم. سس شیر را روی آن ریخته و بعد میگوها را می‌چینیم

1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
GRID LIST
موفقیت
گنج
طلاق
شوهرداری
ازدواج
Tuesday, 14 May 2024
الثلاثاء, ۰۶ ذو القعدة ۱۴۴۵
سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳

Please publish modules in offcanvas position.