طرز تهیه پاکورا کلاسیک

آماده سازی و پخت پاکورا کلاسیک : 25 دقیقه


مواد لازم جهت تهیه پاکورا کلاسیک :

 لپه خیس خورده  500 گرم
 رازیانه  1/4 قاشق چایخوری
 فلفل سبز خرد شده 1-2 عدد
 پیاز خرد شده  3/4 فنجان
گشنیز تازه و خرد شده 1 فنجان
فلفل قرمز خشک 1-2 عدد
نمک 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه پاکورا کلاسیک :
مقداری آب، لپه، فلفل قرمزخشک و رازیانه را در غذاساز ریخته و کاملا خرد کنید تا خمیر شود.

در یک کاسه خمیر نخود را ریخته ، پیاز، فلفل سبز، گشنیز، برگ کاری و نمک را مخلوط کنید تا یکدست شود.

روغن فراوان را دریک ماهیتابه عمیق گرم کرده و از مایه به مقدار یک گردو برداشته و سرخ کنید تا طلایی شود.

منبع : bamacook.com

1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
GRID LIST
موفقیت
گنج
طلاق
شوهرداری
ازدواج
Sunday, 11 April 2021
الأحد, ۲۸ شعبان ۱۴۴۲
یکشنبه, ۲۲ فروردین ۱۴۰۰

Please publish modules in offcanvas position.