بهترین روش تهیه لوبیا سبز تند

نیم کیلو لوبیا سبز سر و دم آنها را زده و از وسط نصف کنید سبز تند
زنجبیل تازه و پوست کنده
ده حبه سیر پوست کنده
یک فنجان آب
چهار قاشق سوپ خوری روغن گیاهی
سه قاشق چای خوری زیره
دو قاشق چای خوری دانه گشنیز آسیاب شده
دوعدد گوجه فرنگی متوسط پوست کنده و خرد شده
نمک
فلفل آسیاب شده تازه
سه قاشق سوپ خوری آب لیمو


طرز تهیه :
زنجبیل و سیر را در مخلوط کن ریخته و نصف فنجان آب به آن افزوده و کاملا با هم مخلوط کنید . روغن را در یک ماهیتابه سر گشاد روی حرارت ملایم داغ کنید . پس از اینکه داغ شد زیره ها را در روغن ریخته و نیم دقیقه در روغن سرخ کنید . مخلوط زنجبیل و سیر را به آن بیفزائید و به مدت دو دقیقه در روغن تفت دهید . سپس دانه گشنیز را نیز به آن اضافه کنید و چند دقیقه در روغن سرخ کنید . گوجه های خرد شده را روی مواد سرخ شده ریخته و دو دقیقه بپزید و در همان حال با پشت قاشق گوجه ها را له کنید . لوبیا ، نمک و یک فنجان آب را به مواد اضافه کنید و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید تا لوبیا کاملا ترد شود . درب ظرف را برداشته ، روی آن آب لیمو و سپس فلفل فراوان بریزید و شعله را زیاد کنید تا آب خوراک بخار شود

1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
GRID LIST
موفقیت
گنج
طلاق
شوهرداری
ازدواج
Sunday, 28 February 2021
الأحد, ۱۶ رجب ۱۴۴۲
یکشنبه, ۱۰ اسفند ۱۳۹۹

Please publish modules in offcanvas position.