بهترین روش تهیه لوبیا سبز تند

نیم کیلو لوبیا سبز سر و دم آنها را زده و از وسط نصف کنید سبز تند
زنجبیل تازه و پوست کنده
ده حبه سیر پوست کنده
یک فنجان آب
چهار قاشق سوپ خوری روغن گیاهی
سه قاشق چای خوری زیره
دو قاشق چای خوری دانه گشنیز آسیاب شده
دوعدد گوجه فرنگی متوسط پوست کنده و خرد شده
نمک
فلفل آسیاب شده تازه
سه قاشق سوپ خوری آب لیمو


طرز تهیه :
زنجبیل و سیر را در مخلوط کن ریخته و نصف فنجان آب به آن افزوده و کاملا با هم مخلوط کنید . روغن را در یک ماهیتابه سر گشاد روی حرارت ملایم داغ کنید . پس از اینکه داغ شد زیره ها را در روغن ریخته و نیم دقیقه در روغن سرخ کنید . مخلوط زنجبیل و سیر را به آن بیفزائید و به مدت دو دقیقه در روغن تفت دهید . سپس دانه گشنیز را نیز به آن اضافه کنید و چند دقیقه در روغن سرخ کنید . گوجه های خرد شده را روی مواد سرخ شده ریخته و دو دقیقه بپزید و در همان حال با پشت قاشق گوجه ها را له کنید . لوبیا ، نمک و یک فنجان آب را به مواد اضافه کنید و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید تا لوبیا کاملا ترد شود . درب ظرف را برداشته ، روی آن آب لیمو و سپس فلفل فراوان بریزید و شعله را زیاد کنید تا آب خوراک بخار شود

1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

انواع خوراک و کباب

پختن ماهی

بهترین روش پخت ماهی سفید + گشنیز

دو کیلو ماهی سفیدچهارحبه سیرسه عدد چیلی قرمزیک خلال زنجبیلیک قاشق سوپ خوری دانه گشنیزیک قاشق چای خوری شکر سرخیک قاشق چای خوری زرد چوبهیک و نیم قاشق چای خوری خردل سیاهنصف…
GRID LIST
موفقیت
گنج
طلاق
شوهرداری
ازدواج
Wednesday, 24 April 2019
الأربعاء, ۱۸ شعبان ۱۴۴۰
چهارشنبه, ۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۸
Copyright © 2009 - 2018 Designed By GOYDA. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.