طرز تهیه گوشت بره + روش تهیه سس لیمو

یک کیلو کتف گوسفندخوراک بره
یک چهارم فنجان کره
یک قاشق چای خوری شوید
نمک و فلفل
شش دسته پیازچه خرد شده
یک و نیم فنجان آب

طرز تهیه :
چربیهای اضافی گوشت را جدا کرده ، آن را قیمه قیمه کنید . آن ها را داخل یک ماهیتابه گود قرار داده روی حرارت زیاد بپزید . کره و ادویه را به آن اضافه کنید . گوشت را آنقدر بپزید تا آب آن جذب شود . پیازچه ها را به آن اضافه کنید . در قابلمه را ببندید تا پیازچه ها کاملا نرم شوند . آب را به آن افزوده ، به مدت یک و نیم تا دو ساعت آن را بپزید . آن را بهمراه سس لیمو سرو کنید .


سس لیمو :

سه عدد تخم مرغ زده شده
دوعدد لیمو آب دار
یک فنجان آب مرغ

تخم مرغ ها را هم زده تا کف کنند . آب لیمو را به آن افزوده هم بزنید . آب مرغ را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت چند دقیقه بپزید .

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
GRID LIST
موفقیت
گنج
طلاق
شوهرداری
ازدواج
Wednesday, 13 November 2019
الأربعاء, ۱۵ ربيع الأول ۱۴۴۱
چهارشنبه, ۲۲ آبان ۱۳۹۸

Please publish modules in offcanvas position.