طرز تهیه گوشت بره + روش تهیه سس لیمو

یک کیلو کتف گوسفندخوراک بره
یک چهارم فنجان کره
یک قاشق چای خوری شوید
نمک و فلفل
شش دسته پیازچه خرد شده
یک و نیم فنجان آب

طرز تهیه :
چربیهای اضافی گوشت را جدا کرده ، آن را قیمه قیمه کنید . آن ها را داخل یک ماهیتابه گود قرار داده روی حرارت زیاد بپزید . کره و ادویه را به آن اضافه کنید . گوشت را آنقدر بپزید تا آب آن جذب شود . پیازچه ها را به آن اضافه کنید . در قابلمه را ببندید تا پیازچه ها کاملا نرم شوند . آب را به آن افزوده ، به مدت یک و نیم تا دو ساعت آن را بپزید . آن را بهمراه سس لیمو سرو کنید .


سس لیمو :

سه عدد تخم مرغ زده شده
دوعدد لیمو آب دار
یک فنجان آب مرغ

تخم مرغ ها را هم زده تا کف کنند . آب لیمو را به آن افزوده هم بزنید . آب مرغ را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت چند دقیقه بپزید .

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

انواع خوراک و کباب

پختن ماهی

بهترین روش پخت ماهی سفید + گشنیز

دو کیلو ماهی سفیدچهارحبه سیرسه عدد چیلی قرمزیک خلال زنجبیلیک قاشق سوپ خوری دانه گشنیزیک قاشق چای خوری شکر سرخیک قاشق چای خوری زرد چوبهیک و نیم قاشق چای خوری خردل سیاهنصف…
GRID LIST
موفقیت
گنج
طلاق
شوهرداری
ازدواج
Wednesday, 13 December 2017
الأربعاء, ۲۴ ربيع الأول ۱۴۳۹
چهارشنبه, ۲۲ آذر ۱۳۹۶
Copyright © 2009 - 2018 Designed By GOYDA. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.