طرز تهیه پیراشکی ژامبون و پنیر

در این نوبت با طرز تهیه پیراشکی ژامبون و پنیر با ما همراه باشید ابتدا مواد لازم برای طرز تهیه پیراشکی ژامبون و پنیر

روغن مايع دو قاشق سوپخوريطرز تهیه پیراشکی ژامبون پنیر
 خمير مايه فوري يك قاشق سوپخوري
 شكر يك قاشق چايخوري
 آب ولرم يك پيمانه
 تخم‌مرغ يك عدد
 زرده تخم‌مرغ يك عدد
 كره 30 گرم
 آرد به ميزان لازم
 نمك به ميزان لازم

مواد لازم میانی

 ژامبون گوشت يا مرغ خرد شده 250 گرم
 پنير پيتزا 200 گرم
 سس گوجه‌فرنگي و  مايونز به ميزان لازم

طرز تهیه پیراشکی ژامبون و پنیر

مايه خمير، شكر و  پيمانه آب را با هم مخلوط مي‌كنيم و مي‌گذاريم تا عمل بيايد. تخم‌مرغ، روغن مايع، كره را با هم مخلوط كرده و خمير مايه عمل آماده را افزوده و مخلوط مي‌كنيم.

سپس نمك و آرد را كم‌كم اضافه مي‌كنيم تا خمير به دست نچسبد. خمير را پنج دقيقه ورز مي‌دهيم، روي خمير را مي‌پوشانيم و در جاي گرم مي‌گذاريم تا حجم آن دو برابر شود. بعد از استراحت خمير را روي سطح آردپاشي شده باز مي‌كنيم و به شكل مثلث برش مي‌زنيم، يك برش كوچك وسط هر مثلث ايجاد كرده و از مواد مياني (تمامي مواد را با هم مخلوط مي‌‌كنيم) وسط خمير مي‌گذاريم. خمير را از قسمت قاعده مثلث به طرف راس رول مي‌كنيم و درون سینی فر می‌چینیم و 03 دقیقه استراحت می‌دهیم و سپس روي خمير را زرده تخم‌مرغ زده و در فري كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم، به مدت 30 دقيقه قرار مي‌دهيم تا پخته و طلايي شود.

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
GRID LIST
موفقیت
گنج
طلاق
شوهرداری
ازدواج
Sunday, 11 April 2021
الأحد, ۲۸ شعبان ۱۴۴۲
یکشنبه, ۲۲ فروردین ۱۴۰۰

Please publish modules in offcanvas position.