آموزش طرز تهيه مرغ آنچيلادا

گروه آشپزي گويدا

آموزش طرز تهيه ي مرغ آنچيلادا

اینچیلادا نان ذرت مکزیکی است که اطراف آن با سس فلفل قزمز پر شده است

آماده سازی : 30 دقیقه  
پخت : 30 دقیقه  

مواد لازم جهت تهیه مرغ آنچیلادا برای 8 نفر :

 

 سینه مرغ نصف شده بدون پوست و استخوان 4 عدد
 پیاز خرد شده 1 عدد
 خامه ترش  1/2 پیمانه
پنیر چدار خرد شده  1 پیمانه
جعفری خرد شده 1 قاشق غذا خوری
سبزی معطر 1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه و فلفل سفید 1/2 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
سس گوجه فرنگی 400 گرم
آب 1/2 پیمانه
پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق غذا خوری
فلفل سبز خرد شده 1/3 قاشق غذا خوری
سیر خرد شده یک حبه
نان تورتیلا مکزیکى آماده یا نان ذرت 8 عدد
سس تاکو 1 عدد

 

طرز تهیه :
1- فر را از قبل روی دمای 350 درجه فارنهایت ( 175 درجه سانتی گراد) گرم کنید

2- مرغ ها را در محیط یک دیگ نچسب با حرارت متوسط تا زمانی که دیگر آب مرغ تمام شود و گوشت صورتی نباشد بپزید ، سپس چربی های اضافی را خالی کنید بعد از آن مرغ ها را به شکل مکعب دربیاورید و دوباره در دیگ قرار دهید . سپس پیاز ، خامه ترش ، پنیر چدار ، جعفری ، پونه کوهی و فلفل سیاه سفید را اضافه کنید و تا زمانی که پنیر ذوب شود حرارت بدید . نمک، سس گوجه، آب، پودر چیلی و فلفل سبز و سیر را هم بزنید.

3- مقداری از مخلوط را در نان ذرت مکزیکی (یا هر نان ذرتی که در دسترس دارید) رول کنید و آنها را در ظرف پختی به اندازه بزرگ بچینید سپس روی آنها را با سس تاکو و 4/3 فنجان پنیر چدار پوشش بدید . بعد از این کار اون ها رو در فر از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه بدون روکش و پوششی بپزید . قبل از سرو کردن اجازه دهید غذا 10 دقیقه خنک شود.

1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

انواع خوراک و کباب

پختن ماهی

بهترین روش پخت ماهی سفید + گشنیز

دو کیلو ماهی سفیدچهارحبه سیرسه عدد چیلی قرمزیک خلال زنجبیلیک قاشق سوپ خوری دانه گشنیزیک قاشق چای خوری شکر سرخیک قاشق چای خوری زرد چوبهیک و نیم قاشق چای خوری خردل سیاهنصف…
GRID LIST
موفقیت
گنج
طلاق
شوهرداری
ازدواج
Monday, 19 August 2019
الإثنين, ۱۷ ذو الحجة ۱۴۴۰
دوشنبه, ۲۸ مرداد ۱۳۹۸
Copyright © 2009 - 2018 Designed By GOYDA. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.