طرز تهيه و روش پخت پيتزا سالامي تند

طرز تهيه و روش پخت پيتزا سالامي تند

مواد لازم:

آرد  200 گرم
 مایه خمیر  10 گرم
 شکر  1/2 قاشق چای خوری
 نمک  به میزان لازم
شیر ولرم 1/8 لیتر
روغن زیتون 6 قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی 6 عدد
فلفل سبز ریز 6 عدد
پنیر ورقه ای 60 گرم
کالباس سالامی به صورت ورقه ای 50 گرم


طرز تهیه:
یک سینی را چرب میکنیم.آرد را در یک کاسه الک نموده وسط آرد را گود کرده دانه های مایه خمیر را با شکر و شیر ولرم و کمی آرد در وسط آن هم میزنیم.روی کاسه را میپوشانیم.این پیش خمیر را 15 دقیقه میگذاریم بماند تا ور بیاید.سپس پیش خمیر را با باقیمانده آرد و 3 قاشق غذا خوری روغن زیتون و نمک ورز میدهیم آنگاه از آن دو تکه خمیر در می آوریم و آنها را باز میکنیم.صفحه های خمیر را در سینی قرار میدهیم 20 دقیقه میگذاریم در یک محل گرم بماند.

 

فر را تا 180 درجه گرم میکنیم و گوجه فرنگی ها را پوست گرفته،به ورق های ضخیم میبریم.ورق های گوجه فرنگی را روی خمیر میچینیم، دم فلفل ها را گرفته و آنها راه نصف میکنیم.تخم فلفل ها را میگیریم.پنیر را به شکل رشته هایی به عرض یک سانتی متر میبریم.فلفل و رشته های پنیر ورقه ای و سالامی یا کالباس را مابین گوجه فرنگی ها پخش میکنیم.روغن زیتون را روی آنها میریزیم.پیتزا را حدود 20 الی 30 دقیقه درون فر میگذاریم و داغ سرو میکنیم.

نکته ها و گفته ها:
برای پخت پیتزا علاوه بر فر از مایکروفر و وسیله های مشابه هم میتوان استفاده کرد.

1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
GRID LIST
موفقیت
گنج
طلاق
شوهرداری
ازدواج
Sunday, 11 April 2021
الأحد, ۲۸ شعبان ۱۴۴۲
یکشنبه, ۲۲ فروردین ۱۴۰۰

Please publish modules in offcanvas position.