طرز تهيه كباب سنتي

طرز تهيه كباب سنتي

با دستور زیر یک کباب سنتی خوشمزه درست کنید.


مواد لازم برای کباب سنتی :

 گوشت مخلوط چرخ کرده برای هر سیخ ۷۰ گرم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
 جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
پیاز  2 عدد برا ی یک کیلو گوشت
زرده تخم مرغ ۱ عدد


طرز تهیه کباب سنتی :
گوشت را به نسبت برابر، نیمی گوسفندی و نیمی گوساله، با هم دو بار چرخ کنید.
برای هر دو کیلو گوشت، نصف قاشق چایخوری جوش شیرین اضافه کنید. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و با نمک و فلفل و زردچوبه به گوشت افزوده و خوب ورز دهید. مجددا آن را چرخ کنید و زرده تخم‌مرغ را به آن اضافه کنید و ورز دهید.
به این گوشت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
بعد مقداری آب جوش را در ظرفی بریزید و کنار دست خود بگذارید.


برای هر سیخ تقریبا ۷۰ گرم گوشت را بردارید. دست خود را در آب جوشی که اکنون از حد جوش پایین‌تر آمده و گرم است بزنید و گوشت را روی سیخ هدایت کنید (یعنی با دست گوشت را به طور یکنواخت فرم داده و انتها و ابتدای سیخ را با فشار انگشتانتان روی سیخ بچسبانید تا کباب نریزد).


میزان چربی گوشت و ورزدادن کافی، پیش از سیخ کشیدن کباب، دو عامل مهم برای تهیه کبابی باکیفیت است. بهتر است کباب سنتی را روی آتش ذغال تهیه کرده و با نان سنگک و سماق میل کنید.


منبع : چهاردیواری جام جم

1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

انواع خوراک و کباب

پختن ماهی

بهترین روش پخت ماهی سفید + گشنیز

دو کیلو ماهی سفیدچهارحبه سیرسه عدد چیلی قرمزیک خلال زنجبیلیک قاشق سوپ خوری دانه گشنیزیک قاشق چای خوری شکر سرخیک قاشق چای خوری زرد چوبهیک و نیم قاشق چای خوری خردل سیاهنصف…
GRID LIST
موفقیت
گنج
طلاق
شوهرداری
ازدواج
Tuesday, 19 February 2019
الثلاثاء, ۱۳ جمادى الثانية ۱۴۴۰
سه شنبه, ۳۰ بهمن ۱۳۹۷
Copyright © 2009 - 2018 Designed By GOYDA. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.