طرز تهیه ترشی آجیلی

ترشیآشپزی گویدا امروز می خواهد طرز تهیه ی ترشی آجیلی بسیار خوشمزه را به شما بیاموزد. با گویدا همراه باشید.

طعم ترشی آجیلی ملس است شما می توانيد بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سركه آن را كم يا زياد كنيد.

مواد لازم :

 

بادام هندی  200 گرم
 بادام  200 گرم
 گردو  200 گرم
 پسته  200 گرم
 برگه زردآلو  250 گرم
آب جوش سه و نيم پيمانه(600 ميلي‌ليتر)
سركه سفيد سه و نيم پيمانه(600 ميلي‌ليتر)
چوب دارچين چند تكه كوچك
هل يك و نيم قاشق چايخوری


طرز تهيه :
تمام مغزها را به طور جداگانه در آب خيس كنيد و پوست آن‌ها را جدا كنيد.
آن‌ها را روی يك پارچه تميز پهن كنيد تا كاملاً خشك شوند.
برگه‌ها را 1 شب با آب‌جوش خيس كنيد تا كاملاً نرم شوند سپس سركه را هم اضافه كرده و ظرف را روی حرارت قرار دهيد تا چند دقيقه بجوشد.


سپس آن‌ها را در مخلوط كن ريخته و پوره كنيد تا به صورت سس در آيد بعد ادويه‌ها و آجيل را هم اضافه كنيد و خوب مواد را با هم مخلوط كنيد و بعد از سرد شدن ترشی را در يك شيشه تميز ريخته و در يخچال نگهداری كنيد.

نكته :
1 - تمام آجيل‌ها بايد به صورت خام مصرف شوند.
2 - طعم اين ترشی ملس است شما می توانيد بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سركه آن را كم يا زياد كنيد.

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)
Sunday, 04 December 2022
الأحد, ۱۰ جمادى الأولى ۱۴۴۴
یکشنبه, ۱۳ آذر ۱۴۰۱

Please publish modules in offcanvas position.