طرز تهیه سس كچاپ خوشمزه

در این نوبت از بخش آشپزی گویدا با طرز تهیه سس کچاب همراه ما باشید براحتی میتوانید این سس را در منزل تهیه و میل نماییدطرز تهیه سس کچاب

مواد لازم برای تهیه سس:
گوجه فرنگی رسیده: حدود 2 كیلوگرم
پیاز بزرگ: یك عدد
فلفل‌دلمه‌ای قرمز بزرگ: یك عدد
دانه خردل: یك قاشق مرباخوری
فلفل شیرین: یك قاشق مرباخوری
دارچین: یك چوب
شكر قهوه‌ای: یك لیوان
نمك: یك قاشق غذاخوری
سركه سیب: یك و نیم لیوان
پاپریكا (نوعی فلفل قرمز): یك قاشق غذاخوری
طرز تهیه سس كچاپ
گوجه فرنگی‌ها را پوست بكنید و پس از در آوردن قسمت‌های داخل، آنها را خرد كنید. پیاز را نیز خرد كنید، دانه‌های فلفل‌دلمه‌ای را هم در بیاورید و خرد كنید. حالا گوجه فرنگی، پیاز و فلفل‌دلمه‌ای را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شود.

سپس مواد را در مخلوط‌كن ریخته و به صورت پوره در بیاورید. حالا پوره آماده شده را مجدد به ظرف برگردانید و به مدت یك ساعت روی حرارت زیاد قرار دهید تا غلیظ شود و حجم آن به نصف مقدار اولیه كاهش پیدا كند. حالا در پارچه‌ای تمیز دانه‌های خردل، فلفل شیرین و چوب دارچین را قرار داده، سر آن را ببندید و سپس در پوره قرار دهید. در این مرحله، شكر و نمك را نیز به مواد اولیه اضافه كنید و بگذارید مواد روی حرارت كم در حالی كه مرتب آن را به هم می‌زنید به مدت 25 دقیقه بپزد. سپس سركه سیب و پاپریكا را اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود.

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Wednesday, 15 May 2024
الأربعاء, ۰۷ ذو القعدة ۱۴۴۵
چهارشنبه, ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

Please publish modules in offcanvas position.