سوزش سر دل و سرطان سینه با مصرف سرخ کردنی ها

 

بسیاری از خانم‌های باردار در 3 ماهه دوم بارداری از سوزش‌های آزار دهنده‌ای که به سوزش سر دل مشهور است خبر می‌دهند،

سیب زمینی  سرخ کرده و مضرات آن

 اما محققان می‌گویند تجربه چنین حالتی با رژیمی که این مادران انتخاب می‌کنند در ارتباط است. آنها معتقدند خانم‌هاي باردار برای كاهش سوزش سردل، به جاي استفاده از مواد غذايي سرخ‌كرده، باید از غذاهاي آبپز و بخارپز استفاده كنند. از آنجایی که سوزش سردل بر اثر برگشت محتويات معده به داخل بخش پاييني مري و جابه‌جايي روبه بالاي معده و فشردگي معده توسط رحم به وجود می‌آید، رژیم غذایی مناسب در این شرایط می‌تواند مشکل مبتلایان به این عارضه را تسکین دهد.
سوزش سر دل در3 ماهه دوم بارداری به‌دلیل خوردن سرخ‌کردنی
خانم‌هاي باردار برای كاهش سوزش سردل، به جاي استفاده از مواد غذايي سرخ كرده، باید از غذاهاي آبپز و بخارپز استفاده كنند
زناني كه در كودكي و سنين قبل از مدرسه دائما سيب‌زميني سرخ كرده مي‌خورده‌اند، بيشتر در معرض ابتلا به سرطان سينه قرار دارند. دانشمندان در يك پژوهش تازه با بررسي 582 زن مبتلا به سرطان سينه و يكهزارو 500 زن سالم كه همگي پرستار بودند، دريافته‌اند كه سيب‌زميني سرخ كرده تنها غذاي مشترك دوران كودكي زنان مبتلا به سرطان سينه بوده و با افزايش خطر سرطان سينه ارتباط دارد. همچنين در اين پژوهش مشخص شد شير باعث كاهش خطر ابتلا به سرطان سينه مي‌شود. این درحالی است که محققان معتقدند سرخ کردنی‌ها، با ابتلا به دیگر گونه‌های سرطان هم در ارتباط هستند و بیشتر از آنکه فکرش را بکنید، سلامت شما را به خطر می‌اندازند.
سيب‌زميني سرخ كرده تنها غذاي مشترك دوران كودكي زنان مبتلا به سرطان سينه بوده و با افزايش خطر سرطان سينه ارتباط دارد
 
5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (4 Votes)
GRID LIST
موفقیت
گنج
طلاق
شوهرداری
ازدواج
Friday, 25 September 2020
الجمعة, ۰۷ صَفر ۱۴۴۲
جمعه, ۰۴ مهر ۱۳۹۹

Please publish modules in offcanvas position.