سیب زمینی سرخ شده و خطر ابتلا به افسردگی و تولد نوزادان کم وزن

 

محققان معتقدند افرادی که در رژیم غذایی خود از دسر و غذاهای چرب استفاده می‌کنند ۵۸ درصد بیش از سایر افراد با احتمال 

سیب زمینی سرخ شده و خطر آن

ابتلا به افسردگی مواجهند. آنها می‌گویند اگر نمی‌خواهید افسرده شوید، باید رژیم غذایی سالم‌تری را انتخاب کنید و با خوردن آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند میوه، سبزیجات و ماهی خود را در برابر این بیماری ناتوان‌کننده بیمه کنید
محققان می‌گویند مصرف سیب‌زمینی سرخ کرده در طول بارداری، نوزاد را به خطر می‌اندازد. بررسی‌های آنها ثابت کرده که مصرف سیب‌زمینی سرخ کرده در دوران بارداری برای رشد جنین بسیار مضر است و منجر به کاهش وزن او در زمان تولد می‌شود. به گفته 
آنها آکریل آمید یک ماده شیميایی موجود در نشاسته‌های فرآوری شده مثل سیب‌زمینی سرخ شده، نان و چیپس است و خانم‌هایی که میزان بالایی آکریل آمید مصرف می‌کنند، نوزادان کم‌وزنی به‌دنیا می‌آورند. به گزارش ایسنا، در این مطالعه مشخص شد مادرانی که در دوران بارداری از این ماده استفاده کرده بودند، نوزادانشان ۱۳۲ گرم سبک‌تر و سرشان 33/0 سانتی‌متر کوچک‌تر از دیگر نوزادان بوده است. محققان معتقدند کاهش وزن هنگام تولد عامل خطری برای ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها در سال‌های اولیه کودکی است و پیامدهایی همچون کاهش قد، افزایش بیماری‌های قلبی و عروقی، دیابت نوع ۲ و پوکی استخوان در طول عمر را به همراه دارد. 
در حالی که خوردن زیاد ماهی می‌تواند سطوح بالای اسیدهای چرب اشباع نشده را به بدن شما برساند و از افسردگی پیشگیری کند، خوردن سیب‌زمینی سرخ کرده تاثیری متفاوت بر جسم و روان شما دارد و باعث افسردگی می‌شود. محققان معتقدند افرادی که در رژیم غذایی خود از دسر و غذاهای چرب استفاده می‌کنند ۵۸ درصد بیش از سایر افراد با احتمال ابتلا به افسردگی مواجهند. آنها می‌گویند اگر نمی‌خواهید افسرده شوید، باید رژیم غذایی سالم‌تری را انتخاب کنید و با خوردن آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند میوه، سبزیجات و ماهی خود را در برابر این بیماری ناتوان‌کننده بیمه کنید.
58%احتمال بیشتر افسردگی برای کسانی که عاشق غذاهای سرخ شده‌اند
5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)
GRID LIST
موفقیت
گنج
طلاق
شوهرداری
ازدواج
Thursday, 24 September 2020
الخميس, ۰۶ صَفر ۱۴۴۲
پنجشنبه, ۰۳ مهر ۱۳۹۹

Please publish modules in offcanvas position.