هستند افراد بسیاری که از خوردن پیاز به دلیل بوی بد دادن دهان پس از خوردنش اعراض می کنند اما پیاز برای سلامتی خواص زیادی دارد.
ایسنا: یوسف نقیایی در گفتوگو با بیان این مطلب، افزود: پیاز حاوی ویتامین c، کلسیم و فسفر به مقادیر متوسط است که میتواند در رشد استخوانها و سلامت آنها نقش موثری داشته باشد، پیاز همچنین حاوی مقداری گوگرد است که به کاهش عفونتها کمک شایانی میکند.
وی با تاکید بر مصرف پیاز در وعدههای غذایی، اظهار کرد: میزان انرژی در پیاز پایین و حدود ۳۸ کیلو کالری در ۱۰۰ گرم است.
این کارشناس تغذیه با اشاره به وجود مادهای به نام گلوکزین در پیاز تصریح کرد: این ماده خواصی شبیه انسولین دارد و میتواند در افراد دیابتی کمک بسیار خوبی در کاهش گلوکز یا قندخون باشد، پیاز همچنین کاهش دهنده کلسترول و چربیهای خون است.
وی افزود: پیاز همچنین حاوی آنتی اکسیدانهای بسیار موثر و مفید نظیر مواد فنولی و پلی فنولی است که خاصیت ضد میکروبی، ضد ویروسی و ضد قارچی دارد و میتواند کمک بسیار موثری برای سیستم ایمنی بدن در از بین بردن مواد عفونتزا باشد.
این کارشناس تغذیه در خاتمه خاطرنشان کرد: این سبزی، همچنین حاوی مقدار کمی آنتیاکسیدان از نوع فلاونوئید مانند آنچه در چای سبز و سویا وجود دارد، است که میتواند از این طریق خواص ضد سرطانی خود را اعمال نماید.