گویدا : هرمیوه ای خواص خاص خود را دارد اما بعضی خواص ها برای سلامتی و شادابی انسان تاثیرگذارترند. قطعا شادابی انسان فقط به خوشحال و سرزنده بودن او نیست بلکه داشتن سلامتی اصلی ترین نکته برای شادابی است. به نظرشما اگر انسان همه چیز داشته باشد و نابینا باشد راضی تر است یا کمتر داشته باشد ولی دارای بینایی باشد راضی تر است؟
گروهي از متخصصان چشم پزشكي درآمريكا اظهار داشتند خوردن انگور در طول عمر از بروز نابينايي دوران پيري جلوگيري مي كند.
افراد سالخورده مستعد ابتلا به نوعي بيماري چشمي موسوم به تحليل نقطه ماكولار چشم ناشي از افزايش سن هستند كه از عوامل مهم نابينايي در اين گروه سني است.
افرادي كه در طول عمر خود به خوردن انگور عادت دارند درسالهاي پيري، كمتر در معرض نابينايي ناشي از تحليل نقطه ماكولار چشم قرار مي گيرند.
نابينايي از افزايش سن، حاصل آسيب اكسيديته به بافت چشم است كه به مرور زمان و با بالا رفتن سن بروز مي كند. يك رژيم غذايي غني از آنتي اكسيدان هاي طبيعي در طول عمر مانند آنتي اكسيدانهاي موجود در انگور به طور مستقيم براي سلول هاي رنگدانه اي اپي تليوم شبكيه و در نتيجه براي سلامت و بهبود عملكرد شبكيه چشم موثر و سودمند است.
انگور درعين حال ميوه اي،ضد عفوني كننده است و براي درمان بيماري هايي چون يبوست، عوارض روماتيسم، كم خوني و پيشگيري ازسرطان بسيار مفيد است. اين ميوه همچنين سرشار از پتاسيم است كه براي برطرف كردن ضعف بدن بسيار مفيد است و مصرف آن براي افراد مبتلا به ناراحتي هاي قلب و اعصاب توصيه مي شود.
انگور براي حفظ سلامت قلب، ريه و كليه ها موثر و به دليل داشتن املاح و مواد سلولزي، ملين و مدر است و موجب كاهش اوره خون مي شود. دانه هاي خشك انگور صفرا و بلغم را دفع و به رفع حالت خستگي كمك مي كنند.
منبع:کیهان