دلیل خوردن خرما و حلوا در مراسم ختم و عزاداری

علت خوردن خرما در مراسم ختم

حاج محمدخانی پژوهشگر طب سنتی با اشاره به علت سرو خرما در مراسم عزا اظهار داشت: در مراسمات عزا و سوگواری میزبان بیشتر غذاهایی با طبع گرم مثل خرما، حلوا و گلاب سرو می‌کنند که علت اصلی آن طبع سرد غم و اندوه و همچنین اشک چشم است که افراد با مصرف موادی با طبع گرم سردی آن از بین برود.

وی بیان کرد: در اثر استرس و نگرانی، گلبول‌های خون حرکتشان کند شده و این امر سبب کاهش فشارخون و رفت عواطف انسانی می‌شود و همچنین در مواردی باعث افت شدید قند خون و غش کردن افراد عزاداری می‌شود.

وی ابراز داشت: حلوا و خرما سبب بالا بردن صبر و تحمل افراد در زمان بروز مشکلات می‌شود و باعث شده که افراد اندوه وارد شده را تحمل کند و با این مسئله کنار بیاید.

هفت صبح

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

مذهبی

امام علی

ویژگی های انسان کامل از نظر امام علی (ع)

ا نسان کامل، و برخوردار از برترین فضائل اخلاقی عنوانی است که از دیرباز مورد توجه بوده و نه تنها اندیشمندان و فلاسفه در این وادی وارد شده و کتابهایی نوشته ‏اند بلکه برای…
GRID LIST
موفقیت
گنج
طلاق
شوهرداری
ازدواج
Wednesday, 21 August 2019
الأربعاء, ۱۹ ذو الحجة ۱۴۴۰
چهارشنبه, ۳۰ مرداد ۱۳۹۸
Copyright © 2009 - 2018 Designed By GOYDA. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.