گفت و گو با نرگس محمدی درباره ستایش 4 و معمای شاه

«نرگس محمدی» در گفت‌وگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس درباره ساخت سری سوم سریال «ستایش» گفت: تا جایی که من اطلاع دارم قرار بر این بود که تولید این سریال آغاز شود،‌اما فعلا هیچ خبری نیست.

وی با اشاره به علاقه‌اش به کاراکتر ستایش ادامه داد:‌ نقش ستایش را دوست داشته و دارم و معتقدم یکی از کارهایی بود که در آن همه چیز برایم به خوبی رقم خورد.

این بازیگر درباره لزوم ادامه ساخت این سریال گفت: معتقدم این سریال هنوز هم قابلیت این را دارد که فصل‌های بعدیش ساخته شود. چراکه قصه‌ هنوز تمام نشده و وسط قصه به پایان رسیده است.

وی درباره اینکه آیا قرار است خودتان در «ستایش3» بازی کنید؟،ادامه داد:‌اگر قرار باشد ادامه ستایش ساخته شود قرار است که خودم نقش ستایش را بازی کنم نه فرد دیگری.

بازیگر سریال «میلیاردر» بیان داشت: مدتی است که در سریال «معمای شاه» بازی می‌کنم. نقشم نیز یکی از افراد اصلی حاضر در شهر هست چراکه در این سریال دو بخش شهر و دربار داریم و برخی از بازیگران در بخش مربوط به شهر بازی دارند و برخی‌ها در بخش دربار.

محمدی با اشاره به علاقه‌اش به کارهای تاریخی گفت:‌اصولا حضور در کارهای تاریخی صرف را دوست دارم و از همکاریم با محمدرضا ورزی بسیار خوشحالم چراکه بعد از مدتها حس می‌کنم که لباس و دکور خوبی در این اثر دیده خواهد شد.

1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Sunday, 11 May 2025
الأحد, ۱۳ ذو القعدة ۱۴۴۶
یکشنبه, ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴

Please publish modules in offcanvas position.