تلویزیون نباید تجاری باشد ، وضعیت بودجه تلویزیون

بهروز افخمی کارگردان نام آشنای تلوزیون وسینما معتقد است که تلویزیون در حال حاضر از کمبود

بهروز افخمی

 بودجه رنج می برد و تحت فشار قرار دارد و اصولا نباید نیازمند درآمد های تبلیغاتی و تجاری باشد
افخمی‌با اعتقاد بر اینکه باید فکری به حال تلویزیون کرد، اظهار کرد: در حال حاضر در تلویزیون نه تنها مشکل بودجه وجود دارد، بلکه به دلیل مشکلات اقتصادی و فشاری که روی واحدهای تولیدی است، از طرفی باعث می‌شود که نتوانند تبلیغ هم کنند. باید فکری به حال تلویزیون کرد به گونه‌ای که از درآمدهای تجاری بی‌نیاز باشد.
افخمی‌که 20 سال پیش فیلمنامه‌ای را با مضمون آزادسازی آبادان پیشنهاد داده است، گفت: فیلمنامه‌ای داشتم درباره‌ آزادسازی آبادان،؛ یعنی شکست حصر آبادان که برای 20 سال پیش است اما تاکنون هیچ کسی جرأت نکرده روی آن سرمایه‌گذاری کند به جهت اینکه اگر ساخته شود جزو فیلم‌های خیلی گران است. بهروز افخمی‌که پیش از این در ساخت تله‌فیلم تجربه‌هایی داشته است، در پاسخ به این پرسش که آیا ساخت تله‌فیلم‌ را ادامه خواهد داد، گفت: اگر فیلمنامه ای گیر بیاورم می‌سازم، تله‌فیلم از آن دسته تولیدات است که اجازه می‌دهد آدم فیلم‌های شخصی‌تری بسازد. یعنی نوع کوچک بودن فیلم و بودجه معدودی که برایش تعریف می‌شود باعث می‌شود که آدم موضوع شخصی و موضوعی که دوست دارد را با استقلال شخصی بسازد. در حال حاضر فیلمنامه ندارم اگر فیلمنامه خوبی داشته باشم می‌سازم.
این کارگردان همچنین در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود به وضعیت بد سینماها و گرایش کارگردانان به سمت تلویزیون اشاره کرد و ارزیابی‌اش از این وضعیت را اینگونه توضیح داد: اگر اینگونه باشد بیشتر فیلمسازان اشتباه می‌کنند، چون الان بهترین فرصت است برای پر کردن سالن‌های سینما، سالن‌ها خالی است. حداقل سالن‌ها کیفیت خوبی دارد یعنی صدا و تصویر خوبی دارد و نسبت به دو سال پیش خیلی بهتر شده است. فیلمسازان حداقل می‌توانند برای بچه‌های خود فیلم بسازند. با توجه به اینکه می‌گوییم فیلم‌ها زیادی سانسور می‌شوند و فشار زیادی را متحمل می‌شوند، برای بچه‌ها فیلم بسازند و سالن‌های سینما را برای بچه‌ها پر کنند و از این امکانات فنی که تاسیس شده استفاده کنند. چرا نباید مورد توجه قرار بگیرد،‌ من که در فکر این هستم فیلم سینمایی بسازم
 
5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)
Thursday, 15 May 2025
الخميس, ۱۷ ذو القعدة ۱۴۴۶
پنجشنبه, ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

Please publish modules in offcanvas position.