نکات نگهداری مواد غذایی در یخچال

این نکات را درباره استفاده از یخچال در نظر داشته باشید:

- درجه حرارت یخچال را بین صفر تا ۴ درجه سلسیوس نگهدارید. قسمت فریزر یخچال باید دمای صفر درجه سلسیوس یا پایین‌تر داشته باشد. توجه داشته باشید که میکروب‌ها تا ۲ ساعت پس از قرار گرفتن در یخچال به رشد خود ادامه می‌دهند.

- همه تخم‌مرغ‌ها، گوشت، شیر، میوه‌ها و سبزی‌ها در یخچال در فاصله دو ساعت پس از خرید باید درون یخچال بگذارید. اگر هوا خیلی گرم باشد، این زمان را به یک ساعت کاهش دهید. غذاهایی را که برای مدت بیشتری خارج از یخچال مانده‌اند، دور بریزید.

- اگر باقیمانده‌های غذا را در حالی که هنوز گرم هستند، درون یخچال می‌گذارید، آن‌ها را در چند ظرف کوچک و کم‌عمق تقسیم کنید تا به سرد شدن سریع آن‌ها کمک شود.

- گوشت خام را در قفسه پایینی یخچال بگذارید. ترتیبی دهید که گوشت خام از سایر فراورده‌ها و غذاهایی که نیازی به ‍پختن ندارند، فاصله داشته باشد.

- هنگامی که می‌خواهید مواد غذایی را در چاشنی بخوابانید یا بگذارید یخ آن‌ها باز شود، بگذارید این کار در یخچال به تدریج انجام شود و آن‌ها را روی پیشخوان آشپزخانه نگذارید. علت این است که باکتری‌ها به سرعت می‌توانند در درجه حرارت اتاق تکثیر کنند.

چاشنی زدن به غذاها یا باز کردن یخ غذا با گذاشتن آن‌ها روی پیشخوان یکی از خطرناک‌ترین کارهایی است که در جریان پخت‌وپز غذا ممکن است انجام دهید.

فرادید

1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

لکه گیری شستشو

ماهی

نکات مهم در خرید و نگهداری ماهی

سرویس سلامت گویدا / مهم‌ترین بحث در خصوص ماهی، بحث سلامت و رعایت نکات بهداشتی است که همواره مورد توجه قرار می‌گیرد. در مورد تأثیر مواد غذایی در مسمومیت‌ها و انتخاب درست…
GRID LIST
موفقیت
گنج
طلاق
شوهرداری
ازدواج
Friday, 22 March 2019
الجمعة, ۱۵ رجب ۱۴۴۰
جمعه, ۰۲ فروردین ۱۳۹۸
Copyright © 2009 - 2018 Designed By GOYDA. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.