طرز تهیه کیک آجیلی با تزئین آجیل کره و عسل

مواد لازم برای کیک آجیلیطرز تهیه کیک آجیلی با تزئین آجیل کره و عسل
تخم‌مرغ چهار عدد
 روغن مايع نصف پيمانه
 شكر يك پيمانه
 نمك  1/8قاشق چايخوري
 ماست  يك پيمانه
 آرد دو پيمانه
 بيكينگ‌پودر دو قاشق چايخوري
 وانيل 1/8قاشق چايخوري
 رنده پوست پرتقال يك عدد

 

مواد لازم برای روی کیک آجیلی
آجيل دلخواه و بدون نمك   به ميزان لازم
 كره  25 گرم
 عسل  سه قاشق سوپخوري
 پودر قند  25 گرم
 آب  يك قاشق سوپخوري

طرز تهیه کیک آجیلی با تزئین آجیل کره و عسل
تخم مرغ و شكر را با همزن برقي مي‌زنيم تا شكر كاملا حل شود. وانيل و رنده پوست پرتقال را اضافه كرده و مخلوط مي‌كنيم. ماست را به مواد اضافه كرده و با همزن در حد مخلوط شدن مي‌زنيم، سپس روغن مايع را افزوده و هم مي‌زنيم.
مواد خشك را با هم مخلوط كرده و در دو مرحله به مواد افزوده و با ليسك مخلوط مي‌كنيم. قالب 25 سانتي‌متري تارت يا قالب دلخواه را چرب و آردپاشي كرده و مواد را درون قالب مي‌ريزيم و بعد در فري كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم، به مدت 30 تا 40 دقيقه مي‌گذاريم تا پخته شود.
همه مواد رويه به غير از آجيل را با هم مخلوط مي‌كنيم و روي حرارت به مدت پنج تا هفت دقيقه مي‌جوشانيم. مقداري از شهد را روي كيك با برس مي‌كشيم و آجيل را به دلخواه روي كيك مي‌چينيم و از شهد باقي‌مانده نیز روي آجيل‌ها مي‌دهيم تا آجيل به كيك بچسبد.
كيك را داخل قالب مربع 25 سانتي‌متري پخته و بعد به صورت اشك(بوته جقه) برش زده و تزيين كرده و دور كيك را با گاناژ پوشش داده شده است

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (4 Votes)
GRID LIST
موفقیت
گنج
طلاق
شوهرداری
ازدواج
Friday, 17 May 2024
الجمعة, ۰۹ ذو القعدة ۱۴۴۵
جمعه, ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

Please publish modules in offcanvas position.